Yksilölliset hoivapalvelut Tervakoskella

Serafiinakoti Tervakoskella tarjoaa inhimillistä hoivaa suurella sydämellä. Hoivapalvelumme on tarkoitettu ikäihmisille ja pitävät sisällään kaiken ympärivuorokautisen palveluasumisen. Hoivakodissamme tuttu apu on tarvittaessa lähellä.

Omavalonta

Olemme pieni perheyritys, ja pidämme huolen asukkaidemme elämänlaadusta terveyden ja turvallisuuden ohella. Hoivakotimme sijaitsee noin 26 kilometrin päässä Hämeenlinnasta ja 13 kilometrin päässä Riihimäeltä.

Kysy lisää

Hoivapalvelu pitää sisällään maittavan ruoan

Tarjoamamme ruoka on ikäihmisille sopivaa ja asukkaiden mieltymykset huomioon ottavaa. Suuri osa ruoasta valmistetaan omissa tiloissamme, osan tilaamme ulkopuoliselta taholta. Ateriat noudattavat kuitenkin aina ikääntyvän ihmisen ravintosuosituksia ja mikä tärkeintä, ne nautitaan kiireettömästi. 

Ruokailut tuovat yhteen niin asukkaat kuin henkilökunnankin. Voimme nauttia yhdessä kodinomaisesta tunnelmasta ja merkityksellisestä hetkestä.

Kuvagalleria

Turvalliset ja viihtyisät tilat Tervakoskella

Tilamme sijaitsevat syyskuussa 2019 valmistuneessa rakennuksessa, jossa meillä on yhteensä 15 asukaspaikkaa. Tila on suunniteltu vastaamaan tarpeitamme, jotta pystymme parhaiten varmistamaan jokaisen asujan turvallisuuden viihtyvyydestä tinkimättä.

Jokaisella asukkaalla on 20 neliömetrin huone omalla kylpyhuoneella. Voit sisustaa huoneessa oman mielesi mukaan. Monet asukkaamme tuovat omia tavaroita ja luovat itselle kotoisan, tutun ympäristön. Haluamme tehdä tiivistä yhteistyötä läheisten kanssa, ja ovemme ovat heille avoinna.

Yhteiset tilat ovat mukavat ja mahdollisimman kodinomaiset. Olohuoneiden ja ruokailutilojen lisäksi asukkailla on mahdollisuus käydä saunassa kerran viikossa omissa tiloissamme. Terassialueet on katettu ja oleskelupiha on turvallinen ja aidattu.


Ulkoiluun tarjoamme mahdollisuuden päivittäin. Samassa rakennuksessa sijaitseva päiväkoti tarjoaa mahdollisuuden seurata lasten leikkejä ulkoilun aikana. Järjestämme viikoittain myös yhteistä tekemistä lapsille ja vanhuksille, mikä pitää mielen virkeänä ja piristää päivää.

Ohjelmasta voit lukea lisää etusivulta

Mieleistä tekemistä ja merkityksellisiä hetkiä

Meille on tärkeää, että jokainen asukkaamme pystyy itse vaikuttamaan päiviensä sisältöön. Suunnittelemme jokaiselle yksilöllistä sisältöä päiviin.

Arjen ohella järjestämme mieluista ohjelmaa ja aktiviteetteja, joihin saa osallistua oman jaksamisen mukaan. Haluamme tarjota turvallisuuden lisäksi myös mielekästä arkea, joka pitää sisällään merkityksellisiä hetkiä.

Tutustu galleriaan
Sähköposti-ikoni

Viihtyisä ympäristö sekä ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta tekevät asumisesta kanssamme miellyttävää ja turvallista. Serafiinakoti Tervakoskella tarjoaa hoivapalvelut kodinomaisessa ympäristössä!

Ota yhteyttä